VÅRA FASTA MÅNADSPAKET

Sociala medier - 3995 kr / mån exkl moms

 

Ett populärt paket för småföretagare som är under uppstart eller under sitt första aktiva år!


I detta paketet får du hjälp med att utforma en sociala medier plan för dina digitala kanaler. Vi gör även uppdateringar, inlägg, all content och sköter även annonseringen åt dig*.

Vi gör en månadskalender med ett schema för alla inlägg och annonser så att du kan följa upp och meddela oss eventuella ändringar. 

I kostnaden ingår även enklare bildredigering för att skapa en enhetligt tema och flöde på Instagram och Facebook.


Behöver du hjälp med att ta bilder eller rörlig media tillkommer eventuell resekostnad samt timersättning för fotografering och/eller filmning.


*Annonskostnad tillkommer utöver månadspriset om du vill annonsera på sociala medier.Sökordsoptimering - 8995 kr / mån exkl moms


Vanligt paket för små och medelstora företag som vill lägga sin tid på att utföra sina tjänster och få in många leads.


I detta paketet ingår allt i Paket 1 samt sökordsoptimering av hemsida och annonsering i Google Adwords*. Vi ger även rapporter veckovis och månadsvis om resultatet och vad som behöver förbättras etc.

Vi sätter tillsammans ett realistiskt resultat för er budget.


Har du ofta nyheter, erbjudanden eller bara vill påminna dina kunder om att du finns så ingår även mailutskick i detta paketet. Upp till 4 nyhetsbrev i månaden ingår i priset. Självklart ingår även att hitta nya prenumeranter och potentiella kunder!

Har du eller vill du starta en företagsblogg hjälper vi dig även med den.


*Kostnaden för själva annonseringen tillkommer.

Grafisk Design - 14 995 kr / mån exkl moms

 

Detta är paketet för dig som håller på att växa eller planerar att växa inom en snar framtid!


I detta paketet ingår allt i de 2 första paketen samt hjälp med grafisk design. Vi hjälper dig att utforma produktkatalog både i print och digitalt, och ser även till att den hålls uppdaterad när du uttökar ditt sortiment av produkter eller tjänster. Vi hjälper självklart även till med både fysiska och digitala broschyrer, flyers och annat marknadsmaterial du behöver i detta paket.


Vi hjälper dig även med att beställa, utforma och planera giveaways och annat roligt för att du ska bibehålla en god kundkontakt med dina befintliga kunder!*


*Kostnad för tryck av katalog, beställning av giveaways etc tillkommer.

En komplett digital marknadskoordinator - 24 995 kr / mån exkl moms

 

Paketet för dig som vet hur viktigt marknadsföring är en inte har tid att sätta dig in i det själv och har inte kommit till punkten där du vågar eller vill anställa en marknadskoordinator inhouse. 


Med detta paketet ingår självklart allt i paket 1-3 samt en komplett marknadskoordinator som hjälper dig med planering av marknadsföringen för hela året, marknadskalender med alla aktiviteter som planeras inom företaget och allt annat du kan tänkas behöva.


Ställer du ut på mässor eller vill börja göra det? Då hjälper vi dig med hela processen, allt från beställning av monter, utformning av monter och allt annat kring mässan. Självklart kan vi även hjälpa till på mässan och i montern om du vill det, kostnad tillkommer för detta.


Vill du ha hjälp med kampanjer, stora som små, så planerar vi och utför dessa i tät kontakt med dig hela tiden.


Detta är ett paket som skräddarsys väldigt mycket efter just dina behov och ditt företag.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera